Over PMP

PMP schoonmaak  is eind 2010 als duurzaam schoonmaakbedrijf opgericht met als missie: het duurzaamste schoonmaakbedrijf, waar iedereen met plezier werkt en collega’s elkaar ondersteunen en helpen bij hun persoonlijke groei en ontwikkeling.

Het duurzame karakter van ons bedrijf komt tot uiting in de bedrijfsfilosofie dat we bij al onze bedrijfsactiviteiten rekening houden met de sociale, ecologische en economische impact van onze beslissingen.
Zo hanteren wij een duurzaam personeelsbeleid, gebruiken ecologische schoonmaakmiddelen en ondersteunen wij projecten en goede doelen op het gebied van onderwijs en ondernemerschap door donatie van 3% van onze omzet.

Verder zijn wij lid van het netwerk van maatschappelijk verantwoorde ondernemers www.svnnederland.nl, aangesloten als partner bij www.mvonederland.nl en doen wij onze inkoop zoveel mogelijk bij duurzame toeleveranciers o.a.:

Naam PMP schoonmaak
PMP staat voor Poetsen met Plezier. Poetsen met Plezier streeft dan ook naar “De plezierigste werkomgeving”, waarbij onze schoonmakers gelukkig en tevreden zijn en hun vak met plezier, passie en trots uitvoeren. Schoonmaken is een vak waar je trots op mag zijn én waar je wel degelijk groeimogelijkheden hebt. Elke toekomstige medewerker volgt de opleiding voor certificering als schoonmaker via www.svs-schoonmaak.nl en  wij stimuleren onze mensen om daarna een opleidingstraject te volgen waarbij zij vanuit PMP schoonmaak ondersteuning krijgen.

Logo PMP
De plus in ons logo staat voor iets extra’s. Wij leveren niet alleen goede schoonmaak maar, door op een duurzame, maatschappelijk verantwoorde manier te ondernemen, dragen wij tevens ons steentje bij aan een duurzamere samenleving.
Het klavertje in ons logo staat, naast dat het tevens vaak het symbool voor duurzaamheid is, bij ons ook voor geluk. Geluk dat wij in een welvarend land wonen en geluk dat wij onze welvaart kunnen delen met anderen.

Hieronder een inspirerend filmpje over de verdeling van de welvaart in de wereld

Reacties zijn gesloten.